Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/delena.jpg

No, co říct... Damon na něco přijde. Jenže ne zrovna na to, na co přijít chtěl...

Obrovské ( a to si znásobte třikrát ) poděkování Ree, protože bez ní bych se prostě nepohla z místa a chudák Damon by asi zůstal navěky trčet tam, kde byl :D Děkuji ;)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

DarkMoon

12)  DarkMoon (18.12.2012 19:10)

Cath, páni, ty už jsi tady? A! Ani nevíš, jak mě tvůj komentář potěšil! :) Jsem moc ráda, že se ti to líbí. Aspoň zatím :D Děkuju moc! :) A že nemáš čas na čtení, to vůbec nevadí, já to chápu a respektuju ;) Ale ráda tě tu zase někdy uvidím :)

Cathlin

11)  Cathlin (18.12.2012 18:37)

Marti, víš co? Líbí se mi tvé dialogy. :-) Místy je to fakt jak vystřižený ze seriálu. A i tahle Caroline mi připadá jako živá.
A když pominu tu hlavní změnu - tedy, že Elena je s Damonem - je to docela hezky promyšlený a prokomplikovaný, jsem zvědavá! Kéž bych měla víc času na čtení...

DarkMoon

10)  DarkMoon (02.09.2012 18:40)

Já děkuju, že to čteš! Jééj já se červenám Děkuju moc :)

9)  Margarett (02.09.2012 17:12)

Děkuji , že mi odepisuješ. Ani nevíš jak jsem nadčená z té tvé povídky moc se mi líbí vše máš dokonalé , až moc dokonalé:D :D . Prý že 4.serie má být v 11. řijna. Hrozně se těším , ale nevím jestli nebudu zklamaná, když tet čtu tu tvou pěknou povídku a takhle jsem si to přála i v seriálu a jak to vidím tak mě sklamou. Doufám ,že se trefí do tvé povídky to by byla bomba:D :D :D

DarkMoon

8)  DarkMoon (02.09.2012 11:00)

Margarett, Elijah Damona viděl, ale s tou pomocí... No, vzhledem k tvojí rychlosti při čtení už možná víš, že tak jednoduché to nebude :D A ano, zamotaný to má být, jestli se mi to povedlo, jsem ráda :) Děkuju moc :)

7)  Margarett (02.09.2012 09:46)

Moc pěkně napsaný , podle mě Elijah damona viděl a pomuže jim něco v tom bude začíná to být správně zamotaný. Líbí se mi jak popisuješ Damonovy pocity uplně ho vidím jak je rozčílený . Caroline je správně paličatá a to se mi líbí.:D musím tě pochválit DarkMoon je to bomba

DarkMoon

6)  DarkMoon (18.07.2012 14:25)

Ree: Mám pocit, že něco takového už jsi říkala :D A je zač, fakt děkuju ;) :D I když by mě zajímalo, co "jiného" že by tě napadlo tím konkrétně myslíš :D

Ree

5)  Ree (18.07.2012 14:21)

Už jsem se zmínila, že miluju Caroline? Protože to tak je Zvláštní, když je hlavní postavou Elena Každopádně Care tady byla úžasná. I tím, že Damonovi řekla, jak se ta nehoda doopravdy stala
A není zač, tohle byl fakt prvotní nápad. Kdybych toho věděla víc, tak mě možná napadne i něco jiného

DarkMoon

4)  DarkMoon (12.07.2012 19:54)

Sabi, Děkuju moc :) Co se týče Elijaha, tak souhlas :D A co se týče Damonovy reakce, taky tuším, že se naštve a přemýšlet o následcích zrovna nebude ;) Jo, moc pěkná profilovka mimochodem ;) :)
A když už jsem u toho - už jsem Vám holky řekla, jak mě Vaše komentáře hřejí u srdce? :D Ne? Chyba - tak to dělám teď :D Jsem hrozně ráda, že se Vám to líbí, tak doufám, že Vás v budoucnu nezklamu ;)

Sabienna

3)  Sabienna (12.07.2012 19:49)

No, tedaaa Caroline je prostě bezva, hrozně se mi z tvojí ruky líbí je stejně fajn, ba víc, jako v seriálu... ta akční scéna, jooo, to se mi líbilo! pěkně napsané a efektivní, když si to při čtení čtenář představuje ale ten Elijah, to mi vrtá hlavou... jeho mám hrozně ráda, je to sympaťák, i když pokud je něco v jeho zájmu, je ochotný jít přes mrtvoly :) mám radost z toho, že se s ním v další řadě počítá... a tady se těším až se znovu objeví a třeba se vyjasní nejasné věci :D Rebekah, docela se obávám co provede Damon až ji třeba někde náhodou potká potvora!... A jsem vážně hrozně zvědavá, co provede Damon v seriálu až se tohle dozví, podle mě udělá nějakou blbost Damon, no :D Ale Damon tady? Zase jsem se pobavila nad těma jeho hláška, on je boží!
Skvělá kapitola, napínavá a tajemná, takže se další nemůžu vážně dočkat! Už aby tu byla!!

DarkMoon

2)  DarkMoon (12.07.2012 19:49)

Wolfiku: Řekla bych ti, že se to s Elijahem objasní v další kapitolce, nebo v té následující, ale i když to už mám vymyšlené tak to ještě nemám napsané a nemám ponětí, jak to vyjde :D Každopádně by to zase za tak dlouhou dobu být nemělo ;)

Wolfik

1)  Wolfik (12.07.2012 14:21)

Neříkej, že ho Elijah neviděl V tom něco bude..
A jsem tedy zvědavá, jak se dlouho Damon bude ovládat vůči Rebece

1

>