Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/thumbs/funny_but_true___by_Rockfield.jpg

Je tu další otřesný dílek. Nutno ještě říct, že Vaše ctěná autorka je ovlivňována filmy. Takže pokud byste tam našli určitou podobnost s nějakým filmem, nebo tak něco, okamžitě taste kameny, zuřivé výrazy a křičte. Ale je to velice málo pravděpodobné. Snažím se spoléhat pouze na vlastní fantazie. Což ve většině případech dopadá špatně, jak jinak. No, každopádně, byla jsem k Thee hodná a hned jsem ji nezabila - super, ne? Takže se možná dočkáte ještě té třetí kapitoly a pokud mě Thea naštve, možná jí provedu opravdu něco hnusného... sadistického! Muhuhehe!

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Abera

5)  Abera (29.10.2010 22:25)

Rosalie7

4)  Rosalie7 (29.10.2010 21:53)

Páni, Já bych se asi bála... zatraceně bála! At to není nějaký násilník nebo vrah, byla by škoda končit hned s povídkou a jejím životem...

3)  Anna43474 (29.10.2010 18:16)

Nečekaný vývoj událostí. S kým se to zapletla??? Tleskám Ti

Paike

2)  Paike (29.10.2010 12:57)

Aha. Čekala jsem, že z Lucy nebude ten milý usměvavý chlapík k zulíbání, spíš velký hromotluk, který si zatraceně dobře umí prosadit svou.
Nevím, měla bych takovou upjatou potřebu - být Theou - utéct jen, co se přiblížil ten druhý. Jsou to mafiáni? Nevím, rozhodně ale děsivě zajímaví.

1)  Iwka (29.10.2010 12:35)


WoW! Ten teda neotálí
Ale co si o sobě myslí?? Já už bych křičela, škrábala, kousala... A ony prostě řekne: jdeme ke mně domů a myslí si, že Thea bude skákat metr dvacet?:D
Tahle kapitola byla nejlepší a díky Theině přemýšlení jsem pořád měla jistou nevysvětlitelnou potřebu se smát

1

>