Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/two%20daggers%20heart-sm.jpg

3. ZMIZÍM / MRAVENČENÍ

Necháme Dirka čekat, jestli se Corinne probudí. Necháme ho přemýšlet, jaký bude její další osud, do kterého tak zásadně zasáhl, aniž by se jí mohl zeptat. A mezitím ho necháme vzpomínat.
Teprve v jeho vzpomínkách vlastně příběh začíná... Ve chvíli, kdy Dirk a Corinne jsou dva neznámí "lidé".

Pozn: Slovníky nehledejte! Nebylo by to k ničemu. :)))

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Cathlin

25)  Cathlin (27.09.2012 13:07)

Ehm, Hani, kouzlo od Meg Ryan? Něco takového mi ani nepřišlo na mysl...

Cathlin

24)  Cathlin (27.08.2012 18:15)

Marvi: Nepochybně! Stačí dočíst až do konce... :D

23)  Marvi (27.08.2012 18:07)

Tady tím komentářem jsi mě zmátla jak lesní včelku...
No však já se pravdu dozvím

Cathlin

22)  Cathlin (27.08.2012 14:46)

Ne, Marvi, , to rozhodně nebude Corinne. Vůbec ne.
A bláboly? Nikdy jsem si nějak nevšimla, že bys nějak zvlášt "blábolila"! Takže jen směle do toho. (Do čtení i do blábolení, jak je libo! :))

21)  Marvi (27.08.2012 14:38)

Ááááá budu pod tvým bedlivým dohledem, takže se už teď omlouvám za všechny bláboly co tu napíšu, ale na to sis už nejspíš zvykla :D :D :D
Zatím moc nevím co je Dirk zač, ale těším se na to až to zjistím. A ta žena co se k nim má přidat asi nebude Corinne, tak jednoduché by to určitě nebylo...

DarkMoon

20)  DarkMoon (11.08.2012 16:29)

Cathlin: No, to mě mohlo napadnout ... Děkuju :)

Cathlin

19)  Cathlin (11.08.2012 14:51)

DarkMoon: Erasmus je studijní výměnný program, který funguje všude po světě. Týká se vysokých škol, ale možná i jiných.

DarkMoon

18)  DarkMoon (11.08.2012 11:38)

Ehm, asi budu vypadat jako mimoň, ale co to je Erasmus? Pár nových názvů... no snad se mi je povede zapamatovat Každopádně kapitola super, takové krásně rozpačité setkání A taky pár nových otázek, no, ale na to si musím zvykat

Cathlin

17)  Cathlin (10.08.2012 15:42)

Any, zatím jsou tvé odhady a tušení správně. Tedy většinou. :) Ale jestli máš i přesto zamotanou hlavu, je to moc dobře a velmi mě to těší. Ještě chvíli zamotaná zůstane, předpokládám, protože těch otázek je opravdu strašně moc a Dirk je tajemnej jak hrad v Karpatech. A až se dostane na odpovědi, jen ty odpovědi zaberou hned několik kapitol. ;) ;) ;)

16)  Any12 (09.08.2012 23:50)

Tak místo, abych se něco málo dozvěděla, mám spíš hromadu dalších otázek! Ale jsem ráda, že se alespoň něco málo dá vyvodit, vyhádat, i když člověk nikdy neví, jestli je to správně... A zvlášť u tebe ne...
Jestli jsem to teda správně pochopila, tak Corinne nebude přijatá Králem? A nebude mít možnost stát se tím, čím je on? Oni? A co se dělo s Christal, proč ji chtěli zabít?
Uf...
Seznámení bylo krásné, trochu nesmělé, zato jiskry tam přímo létaly... Co mělo znamenat to mravenčení? A to mě přivádí na otázku - snažím se zjistit, proč mají názvy kapitol vždy dvě části, ale zatím mi to moc nedochází... Navíc počítám, že to má nějaký hlubší význam...
V knihovně už to bylo o něčem jiném, tam se perfektně doplňovali. Nebo alespoň tak to na mě působilo. Je zvláštní, že ti stačily tři kapitoly, no vlastně už ta první, ale tato to jen umocnila a potvrdila, k tomu, aby je viděla jako pár, který se k sobě dokonale hodí...
Perfektní, nádherná kapitola! (Co mi teda ještě víc zamotala hlavu... Ale čím víc záhad a nejasností, tím líp, i když si teď stěžuju... )
Tak zase zítra... :) :) :)

Cathlin

15)  Cathlin (10.05.2012 16:44)

Bíbí, no jo... Já radši mlčím! Musíš to vydržet, holka, musíš! ;) Tohle napínání bude dlouhé a po několik dalších kapitol ti budu hlavu spíše jen více a více zamotávat! Až to bude k nepřežití, sáhni do svých rezerv! ;)
Nová slova si určitě brzo zapamatuješ, nebude jich zase tolik, zatím vím o 14ti a na shrnutí máš v nejhorším takový minislovníček.
Moc ráda čtu tvoje otázky i tvoje malé teorie! Já se na ně tak těšila! A už je to zase tady, zase mi pomáháš! A honem jdu doplnit do budoucích kapitol jednu drobnost!
Tak snad se ti ten krok zpátky z pouště do minulosti přece jen bude líbit, i když vím, jak moc se těšíš zpět na poušť!

14)  Bíbí (10.05.2012 14:56)

hned po přečtení perexu mě málem trefilo "necháme Dirka čekat... necháme ho přemýšlet... a mezitím ho necháme vzpomínat" teda ne že bych nechtěla vědět, jak se s Corinne setkali, ale zrovna v tuhle chvíli jsem byla tak napjatá a "zažraná" do situace v poušti dobře, dobře, tak si chvilku počkám.... ;) a taky jsi mi to bohatě vynahradila, ty jejich setkání.... ááááááááách, to bylo strašně krásný, takový něžný, moje romantická dušička vrněla blahem opravdu se ti to moc povedlo
a těch dalších otázek, co se zase vyrojilo :p :p co to mravenčení? co musí udělat, aby dostal vlastní sílu pod kontrolu? i když osobně si myslím, že to možná ani nepomůže, zaujala mě totiž ta druhá vyloučená možnost, podle mě v tom hraje roli Corinne, co když mravenčení naznačuje, že ona je pro něj ta pravá? už mlčím, začínám moc fantazírovat radši se vrátím k mým otázkám a těch je teda kupa, Dirkův nový svět je tak záhadný! zatím v něm trošku tápu a vůbec se neorientuju v těch nových slovech, co je dolmera, medira, tercera? ježkovy zraky, Cathlinko, jak si tohle jenom zapamatuju?

Cathlin

13)  Cathlin (28.02.2012 13:58)

eElis... No co? Takové proměrné románové setkání. Já bych řekla klasika. ;)

12)  eElis (28.02.2012 11:21)

To jejich setkání... to bylo tak ... tak

Bosorka

11)  Bosorka (16.02.2012 16:26)

Cath - my budeme tak hodné a hlavně ztrápené, že se i tvoje srdéčko ustrne

Cathlin

10)  Cathlin (16.02.2012 14:57)

AMO, ne, to určitě není horší, než mučení. :D A mám pro tebe dokonce "milou" zprávu! Budeš si muset zvyknout! "Záhad" a novinek ještě bude...! Chvíli to potrvá, než se v novém světě zorientujeme a pevně doufám, že to pro vás bude vzrušující stejně jako pro mě. A samozřejmě, všechno se postupně dozvíš! Nakonec bude ta skládačka úplná, budeme v obraze a budeme moci začít s Příběhem, který se má odehrát... ;) ;) ;)
A další? Zase za týden... (Vím, děs!!!)

A Bosi a AMO: Ááááá! Jak jako?!!! Žádné loudění, holky! Víte, jaká jsem měkota! Přece vám to nepřevyprávím hnedle na posezení! To přece nejde! Musíte na mě být hodné!!!

Bosorka

9)  Bosorka (16.02.2012 07:10)

Já vím, Cath, že je brzo, ale já jsem tak zvědavá
Počítej, že v Praze z tebe budu loudit informace

AMO

8)  AMO (15.02.2012 23:30)

???????????
Já fakt nevím!
Kotě moje, víš, že tě miluju, ale tohle je horší než mučení
Nejdřív... naprosto romantické seznámení, vzájemný a nečekaný dotyk! Potom ta knihovna, zase člověk cítil to nadšení! Jo a pak jsem dostala palicí: Jaké stupně žití, co je to napůl umřít, jako hybernovat? Co je DOLMERA?
Jsem zvědavá, kdy napíšu nějaký smysluplný koment. Zatím si připadám, jako tupec... jen otázky.
Káčátko, jsem trapná, když se zeptám na další?
Už brzy!

P.S. Já si tě v té Praze vychtnám a vymluvím ti díru do hlavy!!!

Cathlin

7)  Cathlin (15.02.2012 22:42)


Ne, nemyslím.
Díky!!! B) B)

Twilly

6)  Twilly (15.02.2012 22:39)

Myslíš, že na romantiku je třeba dvou svazků o tloušťce sedmi centimetrů v tvrdé vazbě??? Ne ne, zlato, prostě jsi to vystihla

1 2   »

>