Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/two%20daggers%20heart-sm.jpg

2. NEMILOSRDNÝ / NE SÁM

Poušť, horko a téměř hmatatelná smrt. A Dirkovo těžké zásadní rozhodnutí, za kterým stojí více, než si vůbec dovede představit. Stojí před něčím, na co je i jeho neobyčejná zkušenost krátká.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Cathlin

29)  Cathlin (22.10.2015 13:47)

Štěpi Tak drsné jsi to nečekala? No tak... já nevím, jak se ti bude zdát pokračování, ale ten začátek je takový drsnější. Drsné to ale bude i dál (i když ne tak jako je teď Dým), tak snad se ti to bude líbit i přesto.
Díky za komenty! :) :) :)

28)  Štěpánka (22.10.2015 00:06)

Až takhle drsné jsem to nečekala.Asi je dobře, že je to na začátku.Zatím to ještě nebolí, ještě k nim nemám vztah. To přijde, až je poznám a začnu mít ráda...

Cathlin

27)  Cathlin (24.09.2012 20:42)

Jéééé, ahoj Hani!!! Těší mě, že ses tu objevila! To je opravdu milé překvapení!!!
Určitě to zvládneš! Koneckonců, je to jen příběh... I když přiznávám, že místy celkem náročný. Prvních pár kapitol (kromě těch dvou úvodních, co máš za sebou) je ještě celkem snadných, tak se neboj, dostaneš se do toho! A potom??? Potom zatnout zuby a číst dál! ;) Já se budu těšít, že se budeme potkávat.

A Bosi, jak ty to prosím tě děláš??? Jsi prostě všude!!!

Bosorka

26)  Bosorka (24.09.2012 19:12)

Hani - drž se, je to jízda

Cathlin

25)  Cathlin (26.08.2012 22:30)

Maaaaaaaaaaaarvi!!!!! No to je tedy překvapení dne!!! Huach!!!! Jsem moc ráda, že jsi se objevila! A že se ti navíc, zdá se, první kapitolky líbí. :) :) :) :) :) :)
Tak jo, jedeeem! Budu tě sledovat. B)

24)  Marvi (26.08.2012 22:13)

Polovinu přeměny nebo transformace má za sebou... Předpokládám, že cesta za druhou jizvou bude ještě složitá a trnitá. No taky její reakce bude zajímavá, já mám tolik otázek a žádné odpovědi, zatím.
Musím rychle pádit dál, je to velmi návykové čtení

DarkMoon

23)  DarkMoon (10.08.2012 20:44)

Cathlin, děkuju za přivítání :) Jestli mám pevné nervy, to nevím, ale to se koneckonců uvidí, kdyžtak to nějak vydržím Zatím se mi ale zdá, že jsi kápla přesně na moji notu ;)

Cathlin

22)  Cathlin (10.08.2012 18:30)

DarkMoon! :) :) :) Jsem moc ráda, že ses rozhodla pro čtení Jizev! Je skvělé, že se tu objevil nový človíček! A jsem ještě radši, že tě to od první kapitoly chytlo a že se ti příběh snad bude líbit... Máš rozhodně pravdu - mým postavám toho ulehčeno moc nebude! Doufám, že patříš mezi čtenáře, co mají pevné nervy a zvládnou i těžké chvíle. A moc se těším, že se budeme potkávat. :) :) :)

DarkMoon

21)  DarkMoon (10.08.2012 16:38)

Tak tohle bylo... drsný... Ne, dobře, nevím, jak pořádně to vyjádřit. Začínám pomalu tápat po tom, co je to v tomhle příběhu vlastně za problém. Ale pořád se cítím, jako bych bloudila v bludišti. Každopádně to vypadá dost zlověstně. Jim fakt nebude ulehčeno vůbec nic, co? Dokonce i ten nůž musel být tupý, chudák... Zase se mi tady svírá srdíčko. Asi si pro příště budu muset před čtením s sebou brát zásoby kapesníčků

20)  Any12 (09.08.2012 22:38)

No tak... to jsem teda zvědavá! Je toho spousta, co mi vrtá hlavou! Co je Dirk zač, odmítnutí a druhá jizva? Musím se přiznat, že teda to s tím srdcem a nožem mě překvapilo, to jsem nečekala. A o to víc mám pocit, že to všechno nebude jen tak... Oni ji snad odmítnou? Že neskončí jako Dirk a musí jít jednou či druhou cestou? A bude to kvůli tomu, že tím Dirk porušil ty nějaké pravidla?
Páni... Sedím tu s vykulenýma očima a otevřenou pusou. Úžasné dílko, Cath, jsem napnutá, co bude dál!

19)  Bíbí (10.05.2012 14:15)

mučení v podobě velmi pomalého odpovídání?!! já to tušila...

Cathlin

18)  Cathlin (10.05.2012 09:32)

Bíbí, , bože. Co to jako má znamenat, jestli jsem si to užila? Tupý nůž? Řezání do hrudi? Dirkův děs a těžké rozhodnutí? Jistě, že jsem si to užila! B) B) B)
A, paráda, všechny tvé otázky jsou na místě. A teď se připrav na mučení, které tě čeká! Nese název: velmi pomalé odpovídání!
(Rituál s druhou jizvou a krvák? Jak tě něco takového napadlo??? :D :D :D )
Ale ne, konec zábavy, kruci, měly bychom zachovávat trochu té vážnosti. Nebudou to mít jednoduché.

17)  Bíbí (09.05.2012 19:55)

Ježkovy zkraky, Cath! takový krvák hned v druhé kapitolce a k tomu ten tupý nůž! užila sis to? to proříznuté zápěstí ještě šlo, ale ta díra do hrudi!!!! si ani nepřej vidět, jak barvitě mi moje velmi odpočinutá fantazie tyhle scény přehrála!!! a těch nových otázek, co mám v hlavě takže, získala jsem pocit, že Corinne věděla, co je Dirk zač... ale chtěla by být jako on? a jaký je vlastně jeho svět? co je Dirk zač? jak moc se provinil proti pravidlům svého světa? bude za to potrestán anebo jak různě naznačuješ, nebude moct Corinne do jeho světa naplno vstoupit? někdo nebude chtít dovolit, aby získala tu druhou jizvu? kdo? (ehmm, popravdě se děsím rituálu, při kterém vzniká druhá jizva, chystáš další krvák?) no prostě hlava plná otazníků.... moc se těším na pokračování a poodhalení dalších střípků skládačky

Cathlin

16)  Cathlin (28.02.2012 13:53)

eElis! Hech!!! MUSE... To mi děláš buďto schválně nebo si děláš legraci... B) B) B) Takové spojení si taky umím představit, jo jo... B) Co myslíš, že poslouchám, že když to píšu???!

15)  eElis (28.02.2012 11:00)

Cath, víš, co je nejlepší u toho poslouchat... MUSE, protože ta jejich hudba... jeho hlas a k tomu Dirk... dokonalá symfonie nejen pro mé uši, ale mé druhé já, které si úplně pochrochtává blahem nad Tvou Tmou :)

Cathlin

14)  Cathlin (16.02.2012 16:38)

AMO, rozhodně jsi nic nepřehlédla! Jen to prostě chce čas a další kapitoly!
A samomluva je občas fajn, ne? Není nad to si občas pěkně vynadat - člověku se uleví a dostaví se nová síla... :D Jen Dirkovi to zatím, zdá se, moc nepomáhá...

AMO

13)  AMO (15.02.2012 23:01)

Fakt mne děsíš... místo nějakého pochopení, nové otázky.
Ten rituál... o přeměně, v co? V koho? Ty jizvy! Já vím, ba přímo tuším, že by zemřela, ale proč je to tak těžké... Copak ona nevěděla, kdo nebo co on je? No a zase se motám do dalších dotazů.
Je to o pocitech a pohnutí mysli, znám Tvůj styl... dávkuješ po opravdu malých kapičkách
Teď mi došlo... už vím, proč trpím samomluvou! Tví hrdinové mě nakazili.
Ležím tu s hlavou v dlaních a opakuji si jednotlivé kousky, napadne mě ještě něco? Je tam zase ukryté tajemství, které jsem přhlédla? Snad něco vypučí při další části! Tak já letím...

Twilly

12)  Twilly (09.02.2012 10:19)

Ano, bylo to silně. Ty city umocnily celou scénu do míry, kdy jsem nebyla schopna to dočíst. Přiznám se, že se dělaly mžitky před očima ... ale bylo to o tom, že jsem si to představovala s tou jeho hrůzou. Ten strach, že ji ztratí, že stačí jenom málo a Corin už nikdy víc nebude... že... bouchalo mi srdce, když se to její nejdřív nechtělo rozeběhnout a až pak začalo to pomalé a tiché buch buch

Cathlin

11)  Cathlin (09.02.2012 09:47)

Twilly, vážně máš dojem, že je to krvák? Proboha... Taková definice by mě nenapadla! Ale pokud to na tebe působilo tak (silně?), že jsi to četla na několikrát, tak to beru. :) :) :)
A jak říkám - tahle povídka bude měnit barvy a i žánry podle toho, v jaké části se zrovna budeme vyskytovat, takže u "krváku" nezůstaneme! Můžeš si oddechnout! ;)

Twilly

10)  Twilly (09.02.2012 09:05)

Že prý limonáda.... Spíš pořádná bloody mary, milá zlatá . I když krváky zvládám, tohle bylo.silný kafe a musela jsem to dát na několik pokusů. Problém byl žes to nenapsala jen jako obyčejnej krvák, ale krvák s city a to je teda jako faaaakt síla

1 2   »

>