Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/two%20daggers%20heart-sm.jpg

10. NARÁZ VŠECHNY / OTÁZKA VOLBY

18 +

Rozhovor, který by mohl prolomit první hranice Dirkovy obrany. Křižovatka, na které se cesty scházejí i rozcházejí. Z každé křižovatky ale vedou i jiné cesty, než jen ty očividné, nebo ne? Vlastní pěšinu si může vyšlapat každý z nás, chce to "jen" trochu vůle, odhodlání a úsilí.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Cathlin

24)  Cathlin (26.11.2012 18:09)

Hani, ano, ano, také bych řekla, že ani vyhrát někdy není výhra... Jo jo, ty paradoxy! Těch ještě bude... ;-)

23)  Marvi (28.08.2012 14:21)

No to se toho Corinne moc nedozvěděla, ale dá se to pochopit, oba jsou ztraceni...
Corinne je pěkně tvrdohlavá a věřím, že tu sílu cov sobě má se ještě projeví a určitě nejdůležitější bude v dobách "temna" nebo co jí to vlastně čeká než budou moct být zase spolu bez jakýkoliv obav z budoucna. Já prostě věřím, že spolu budou... a doufám, že se ve svém úsudku nemýlím.

DarkMoon

22)  DarkMoon (20.08.2012 11:37)

To jo Ale to ti (mu) za tohle klidně odpustím :D

Cathlin

21)  Cathlin (20.08.2012 10:34)

DarkMoon: Úžasný, to jsem moc ráda... Až na to vymlouvání, že! :D

DarkMoon

20)  DarkMoon (18.08.2012 19:32)

No tak tentokrát teda vážně nemám slov!! To bylo úúúžasnýý!!

Cathlin

19)  Cathlin (15.08.2012 14:51)

Any, Jak je to s tou ochranou a zodpovědností se dozvíš příště, neboj o nic nepřijdeš. ;)
A já že něco natahuju?! :D Jsem v tom úplně nevinně! To Dirk se brání zuby nehty a donutil mě napsat tolik kapitol, než jsme se tím úvodem vůbec prokousali! :D
Děkuji za všechny tvoje postřehy a hodnocení a za to, že si čtení užíváš. A ano, máš naprostou pravdu - Corinne je tvrdohlavá a Dirk to s ní opravdu nebude mít jednoduché! Zrovna teď jsem dokončovala jednu scénu (50. kapitola), kde se to zase projevilo naplno.

18)  Any12 (15.08.2012 13:50)

Cath, to bys nebyla ty, abys to zase natáhla! Já už jsem si myslela, že pravda vyjde najevo, a pak i když mu Cor předkládala své postřehy! Má můj obdiv, vycítila úplně všechno! "Nikdo o mě zatím tak nestál a nehýčkal mě. Ale nikdo mě ani tak neodmítal, ne tak elegantně, ne tak obratně." - jen zlomek toho, co mě uchvátilo. Vlastně jsem byla ohromená tím, jak to vystihla! No a Dirk z toho nakonec stejně vykličkoval a v podstatě jí nic neřekl! A já už se tak těšila! :D Ale musím uznat, že i tak to bylo něco neskutečného! Ten jejich rozhovor, a Corinnino odhodlání zůstat, po tom, co jí řekl. A že se to v něm krásně pralo... („Sakra,“ procedil jsem mezi zuby, „Nedokážu tě vyhnat, musíš… prostě odejít… Pokud ti záleží na tvém štěstí alespoň tak, jako na něm záleží mně, jdi, prosím. Hned...)
Myslím, že Cor je mnohem silnější, než si Dirk myslí. A taky docela tvrdohlavá. Asi to s ní bude mít těžké... :D
No a pak ta scéna 18+... nádhera! Jen by mě ještě zajímalo,jak je to s tou ochranou a zodpovědností...
Opět úžasné!

Cathlin

17)  Cathlin (25.06.2012 13:31)

Takže, Bíbí, vypadá to, že tě Dirk pěkně štve svou neschopností a tím, že nedokáže ani odejít ani zůstat... Obojí je špatné. Když zůstane, ohrožuje sebe i Corinne, když odejde, tak jim oběma zlomí srdce. No, zkus ho trochu chápat, má to těžký!
Ale že to tedy ehm bylo překvapení, jak se nám tohle setkání vyvinulo, to je moc dobře. A snad se trochu z toho přeneslo i na tebe. ;)

16)  Bíbí (16.06.2012 14:38)

tak nějak jsem tušila, že k žádnému zásadnímu odhalení pravdy nedojde, ale že se tam strhne takováhle vášnivá vichřice, to jsem teda nečekala Cor má můj obdiv, je neskutečně odvážná, bojuje za svou lásku a proto jí moc a moc fandím, Dirk kličkoval jak mohl a vypadá to, že jí jen tak o svém světě neřekne, ale kdo ví? musím ale uznat, že si u mě Dirk opravdu šplhnul, když posílal Cor pryč, to chtělo obrovskou sílu něco takového vyslovit, naštěstí se Cor nenechala a skončilo to.... áááááách, nemám slov, prostě nádherně celá milostná scéna se ti moc povedla, úplně jsem cítila tu vášeň a chtíč krásné

Cathlin

15)  Cathlin (10.04.2012 11:45)

Elis, tak jsem se tě konečně dočkala.
Hm... mám takový dojem, žes po přečtení předchozí kapitoly možná čekala nějaké zásadní odhalení. Jenže Dirk nám tím prokličkoval po svém a nakonec to vzalo poněkud nečekaný směr. B)
Nicméně, já se prostě musím opakovat - nepřeháněj!!! Já tedy lepších 18+ pasáží četla!!! Jééééjej!!! Navíc se poněkud červenám, když píšeš takové věci. ;)

14)  eElis (08.04.2012 14:32)

Cath, tak už jsem to trošku rozdýchala...
takže k tomu jejich rozhovoru... Moc se mi líbí, že se Cor nenechá jen tak odbít, a že se nebojí..:) :) a Dirk jak se jí snažil říct, aby odešla a přitom chtěl pravý opak... takový dilema já ráda
a zbytek kapitolky... co jiného bych mohla napsat, že mě to zcela připravilo o jakkékoliv vyjadřovací schopnosti!!! to jak chtěl si ji vychutnat... jak chtěl laskat každý kousek jejího těla, protože ona si to zaslouží... jak byla Cor nedočkavá a strhla ho... ta jejich vášeň...
Cath, už jak jsem ti napsala, tak i teď ti musím napsat, že lepší pasáž 18+ jsem jěště nečetla

Cathlin

13)  Cathlin (29.03.2012 18:19)

Bosi, to ne! To by byla škoda! Něco se ještě chystá, tohle byl jen začátek.:D Ale neboj, nehodlám to v tomto směru nikterak přehánět. Určitě to dáš! Zvládla jsi už nesrovnatelně náročnější čtivo.

Twi! Hehe... No jo! Corinne se zkrátka rozhodla mu v tom udělat trochu průvan.

Bosorka

12)  Bosorka (29.03.2012 17:48)

Cathlin - oteplení je důležité, i když já si v rámci svého duševního (i tělesného ) zdraví podobné scénky snad ani nebudu moci číst

Twilly

11)  Twilly (29.03.2012 14:44)

Pro prohloubení jejich vztahu???? Jednoznačně

Cathlin

10)  Cathlin (29.03.2012 14:31)

Twilly, B) v oteplení jsem ani nedoufala. Ale doufám, že bylo vítané. ;) Ještě více jsem nedoufala v to, že by si Dirk mohl získat nějaké příznivce pro svou snahu zabránit nejhoršímu, proto mě to těší dvojnásob. I když si s ním ještě dost zaklopýtáme.
Děsně produktivní neschopnost... :D :D :D Neotřelý způsob zhodnocení!

Twilly

9)  Twilly (29.03.2012 13:29)

Cor se prostě nebojí. Mmch, krásně se mi po čtení (i opakovaném!) oteplilo v cimřičce. Kačenko, moc moc moc líbí. Výběr slov. Celé věty... a děj! Líbí se mi Dirk. Jeho bezmezná láska. Jeho boj a myslím, že tentokrát se mi líbí i jeho "neschopnost" konat. Právě teď mi totiž příjde jako děsně produktivní ... každopádně

Cathlin

8)  Cathlin (29.03.2012 11:13)

Bosi... "hezké" :D Bezva. :)
Jo, Cor je docela odvážná - nechává se zkrátka vést intuicí a někdy je to to nejlepší, co se dá udělat. Anebo taky to nejhorší.
<další dlouhý nudný úvahový odstavec vymazán>

Bosorka

7)  Bosorka (28.03.2012 19:44)

Teda Cath! To bylo....hezké! (oblíbené slovíčko pána Generálního ;) )
Chtěla bych mít odvahu a sebedůvěru Cor. Nevím, jestli bych se dokázala takhle "odhalit", ale když on Dirk vysílá takové signály....
No, asi půjdu do vany...

Cathlin

6)  Cathlin (27.03.2012 21:59)

Evelyn, to jsem moc ráda. A máš pravdu, někdy je lepší to jen zkráceně opsat, ale v tomhle příběhu se tomu vlastně ani nemohu úplně vyhýbat, proto se tomu vyhýbat nebudu (většinou ;) ).
A následky? Hm... řekněme, že zůstaneme nohama na zemi.

Evelyn

5)  Evelyn (27.03.2012 21:27)

Najednou je tu nějak horko... Krásné! S těmahle scénama mám většinou trochu problém (málokdo je umí napsat, aby působily skutečně a reálně. Kolikrát mi přijde lepší, když se napíše něco ve smyslu, že pak se poddali své vášni a nic víc se nerozebírá), tady se mi moc líbila Jsem zvědavá a bojím se, jaké pro ně tahle Corrinina iniciativa bude mít následky...

1 2   »

>