Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/duše v temnotách 2 - obálka.png

„Nejvíce lásku obvykle potřebujeme ve chvíli, kdy nás nikdo mít rád ani nemůže.“ (Robert Fulghum)

Schválně, jak dlouho myslíte, že se Danielovi povede udržet věci, jak jsou? :D

A je libo poznat Jess trochu víc? ;)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

DarkMoon

10)  DarkMoon (17.02.2014 21:56)

Děláš, jako bych to dělala jediná ;)

Bosorka

9)  Bosorka (17.02.2014 20:33)

Tak ty použiješ takového štramáka anžto záporňáky z druhu odporných? Styď se! ;)
Já to říkala! Může za to....ale proč?

DarkMoon

8)  DarkMoon (07.11.2013 17:14)

Mato, jsem ráda, že se ti Cleo líbí No, co to s ním provede dál... uvidíme ;) Děkuju

Mata

7)  Mata (07.11.2013 16:48)

Jop, Cleo je dobré Éro... líbí se mi.
Takže máme původce Danielových potíží... Tohle vypadá více než zajímavě, to jsem zvědavá, co to s ním provede dál
Díky

DarkMoon

6)  DarkMoon (23.10.2013 20:44)

Adi, ááá, to je dlouhej koment
Jsem ráda, že se ti Cleo líbí. A... no, ono se těžko vybírá, aby si ty postavy byly příbuzensky podobné, když spolu nemaj v reálu nic společnýho A na Chrise jsem narazila náhodou, já ho neznám Tak si kdyžtak představ někoho jiného, nikdo z nich není pevně stanovený, že takhle vypadat prostě musí (kromě Daniela, toho mi tam prosím nech, pokud možno )
"což není nejlepší nápad, když Daniel pro peklo pracuje" Hmm, to asi ne, co? :D
Odpovědi... Hmmm... Budou, ale teď ne. Sice nás čeká celá kapča z minulosti, ale nevím, jestli vám v tom hledání odpovědí trochu pomůže :D Obávám se, že vás budu napínat ještě dlouho
A... Ne, Jess nadpřirozená opravdu není, to by poznal A tvoje teorie je zajímavá, ale ne :D To by mi zase připomínalo deníky - tak to taky letělo ven A co když v tom nic tak zvláštního není? Co když vůbec nejde o to, že je nějak propojená s jeho minulostí, ale prostě v něm něco ona sama za sebe vyvolává?
Nezapomeneš? Nevím, narazila jsem na tu poznámku až teď - tedy to, co myslím - a to jsem u konce, plus nevím, jestli je to vůbec viditelné, takže Hm, jak jsi na to přišla? Tedy myslím, že vím, ale ta moje věta se dá vyložit víc způsoby... Nevědět, co dělá, může i teď, ne? A nebo se taky jen vymlouvám No, uvidíme ;)
Děkuju moc

Ada

5)  Ada (23.10.2013 16:49)

Jako obvykle skvělá kapitola Cleo je báječná holka, má přesně takovou povahu, jaká je na kamarádkách (v tomto případě na sestře) to nejlepší ;) Fotka vybrána taky skvěle, Lydsy mi na ni sedí, jenom si tedy s Jessicou nejsou vůbec podobné Victor je teda pořádnej šmejd! Nejenom, že ji podvádí, ale teď se ji pokusil i praštit, jo? Zvláštní, že domácího násilí se právě většinou dopouští právníci nebo třeba policajti. Jsou jistým způsobem nedotknutelní :( Victor klame tělem, nebo alepsoň já mám takový pocit, protože Chrise mám moc ráda a teď tady představuje hajzla Snad si na to nějak zvyknu.
Daniela je mi vážně líto. Teď, když se Victorovi postavil, tak bude mít nejspíš problémy Nevěřím tomu, že bys zařídila, aby se spolu znovu nepotkali Určitě zjistí, že dělá v jeho firmě a bude se mu snažit udělat ze života peklo Což nejspíš není nejlepší nápad, když Daniel pro peklo pracuje Další záblesky minulosti? Musím říct, že jsem napnutá víc a víc a dožaduju se tu odpovědí! Jessica mu vyvolává vzpomínky, jo? Nemyslím si, že je Jess něco nadpřirozeného a vtělení Lisabeth do jejího těla jsi tedy zavrhla, takže mám ještě jednu teorii Ikdyž, jak teď nad tím tak přemýšlím, tak si taky nejsem jistá, jestli to bude ono :p Napadlo mě, že by mohla být jejím o hodně generac vzdáleným potomkem, ale to by nejspíš Daniel věděl, ne? Řekla bych Lisabethinu rodinu po celá ta stalení pozoroval... Ale pokud ne, protože mu to přivozovalo bolest, když se s ním Lisabeth rozešla, tak by to mohla být správá teorie No, uvidím...
No a já na tvoji poznámku o likvidování mrtvých těl rozhodně nezapomenu, smůla Takže za svého života někoho zabil? Musím přiznat, že mě to napadlo už předtím ;)

DarkMoon

4)  DarkMoon (23.10.2013 15:57)

Margarett, děkuju moc Jsem ráda, že se ti kapitolka líbila Jj, mně se na Cleo její chování taky líbí Prostě mladší ségra, no (Teda co mám odkoukáno, já sama sestru nemám )Těší mě, že se ti líbí i její podoba Victora taky nemám ráda A to to ani není démon, čím to asi bude? :D
Nebojte, Jess sice Cleo opravdu neustále neposlouchá, ale Victora se rozhodla zbavit už sama - a ohledně držení se dál od Daniela snad ani aby poslechla, nechceme, ne?
Litovala? V téhle? Tedy, já ho lituju taky, pořád, ale že bych k tomu dávala důvody zrovna tady... Ou... mně přijde, že tady zrovna ani vlastně nic nebylo :D Tak to jsem zvědavá, co řekneš na příští kapču, kdy vám kousek té minulosti ukážu trochu ostřeji Děkuju moc

Margarett

3)  Margarett (23.10.2013 15:47)

Tak tohle bylo něco. Tahle kapitola se mi vážně líbila...
Cleo je mi vážně sympatická, i když se chová krapet dětinsky... vlastně to je právě to, co se mi na ní líbí. Vzhledově je moc roztomilá.
Musím souhlasit s Monikou. Jessica by ji měla poslouchat a trochu se zamyslet. Ten Victor se mi nijak nelíbí. Opravdu se zdá být pěkným zmetkem, který všechno ještě pořádně zavaří.
V téhle kapitole jsem Daniela zase litovala. Chudinka malá. Jeho střípky minulosti se zdají být opravdu zajímavý.
Těším se na další kapitolu a JEN TAK DÁL. ;)

DarkMoon

2)  DarkMoon (23.10.2013 13:36)

Moni, děkuju moc za koment Jsem ráda, že ti Cleo přijde sympatická Ona je taková svérázná, no A že by ji Jess měla víc poslouchat? No, to nejspíš jo... ale zrovna dvakrát často to nedělá a dělat nebude :D Na druhou stranu, kdyby ano, neměla bych moc o čem psát No, odpustila, bohužel... Fešák to je, ale taky pořádnej zmetek
Další vtělení? Hm, nenapadlo mě, že tě něco takového napadne :D Ale Nápad je to zajímavý, ale to jsem během rozvrhování příběhu zavrhla ;) Za to, co mu provádí, může prostě ona sama :p
Ano, mění ho, určitě. Aniž by to on chtěl a aniž by to ona sama věděla :D Jestli to tak bude pokračovat... no, uvidíme
Protivný... Jo, to sedí. Ale... no nic, nebudu předbíhat No, každopádně, teď je protivný určitě, ale není to tak překvapivé vzhledem k tomu, jak se věci momentálně mají, a že nějaká cizí ženská mu to uvnitř začíná takhle "míchat" či jak to říct. Celou věčnost nemusel nic takovýho řešit, pocity, a teď tohle. A on nemá ponětí, co proti tomu dělat. To je docela frustrující A podobné poznámky, jako Raul? No, nevím, možná, teď možná. Ale já myslím, že být Raul na jeho místě, tak už je dávno po ní a problém vyřešen Tedy... pokud by se JEHO vůbec takhle dotknout dokázala. O čemž tak nějak dost silně pochybuju.
Stupeň zlovolnosti démonů je dobrá otázka. I když bych to přímo takhle nenazvala. Obecně vzato, každý démon má sice vlastní povahu, ale jestli je někdo horší, když všichni v podstatě dělají to samé? Těžko říct. Těžko říct alespoň u ostatních, on Daniel tak nějak není běžný případ, když se k nim dostal úpisem. Ale myslím, že nějak ti přeci jenom odpovědět můžu. Raul je horší Jestli si pamatuješ, jak se u Daniela zastavil s čerstvou krví na rukách... Viděli jsme TAKHLE někdy likvidovat oběti Daniela? (Tedy tím myslím TEĎ... jako démona, když ví, co dělá. Aby to příště nevypadalo, že si protiřečím ) A to je mimochodem celkem podstatná poznámka I když než ji budu řešit, pravděpodobně zapomenete na to, že jsem ji zmiňovala
Jsem ráda, že se ti kapitola líbila. Děkuju moc

Monika

1)  Monika (23.10.2013 12:26)

Cleo vypadá sympaticky, i když bere lidem zmrzlinu . Jessica by ji asi měla víc poslouchat, zdá se, že ta holka má pravdu. Vypadá to, že Jess už podobné jednání svému manžílkovi v minulosti odpustila - což nejspíš neměla, ale... je to vážně fešák .
Tak se mi zdá, že Jess bude mít cosi společného s Lisabeth - že by další vtělení ? Těším se, až se to dozvím.
Líbí se mi, jak Jessica Daniela mění - snad to bude pokračovat v naznačeném duchu. Ten chlápek je dost protivný - až se mi chvílemi zdálo, že má podobně nepříjemné poznámky jako Raul. Existuje stupnice 'zlovolnosti' démonů?

1

>