Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/duše v temnotách 2 - obálka.png

Setkání s Raffaelem... a jedno nepříjemné překvapení

Příjemné čtení :)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

DarkMoon

10)  DarkMoon (05.04.2014 18:43)

Bosi, no, ono tak nějak obojí. Ale to, jak to na něj působilo, možná trošičku horší bylo. To, co dělal, už dělat nechce, teď jen neměl na výběr. Výčitky svědomí ale byly posílené právě tou skutečností, že to na jednu stranu CHTĚL. Zjištění, že si v potěšení právě nad tímhle i přes zásadní změnu v něm samém stále nemůže zabránit, byla dost děsivá... A jo, to s tím trháním duše jsi vyjádřila trefně.
Taky musím Cathleen obdivovat. Musí to být ohromně silná ženská A jo, to, že nevěděla, co je s Lucasem, bylo vážně nejhorší.
:D Věděla jsem, že nůž tě potěší

Bosorka

9)  Bosorka (05.04.2014 17:49)

Tak nějak jsem čekala, že to bude ona. Ale že bude osud mít tak zvrácený smysl pro humor a donutí ho, aby ji mučil... Nevím, co pro něj bylo horší - to že to musel udělat, nebo to, že ho to těšilo a uspokojovalo? Jeho démonská část duše se trhá od té jeho vlastní, takže to MUSÍ bolet...
Cathleen - klobouk dolů před tím, co dokázala vydržet... Ovšem asi to největší utrpení bylo, že nevěděla, co se stalo se synem.
PS: Nůž! Vyvážený a ostrý... kník...

DarkMoon

8)  DarkMoon (14.02.2014 11:51)

Moni "Ten chlap za záchranu rozhodně stojí" To moc ráda slyším! Jo, viď Jess a já si to myslíme taky :D A jestli existuje způsob No, uvidíme

Monika

7)  Monika (14.02.2014 10:13)

Tak peklo se nekonalo, ale v Bulharsku je určitě taky hezky . Andílka je mi líto a moc doufám, že jí Daniel pomůže utéct. Jestlipak existuje způsob, jak ho zachránit? Ten chlap za záchranu rozhodně stojí .

DarkMoon

6)  DarkMoon (12.01.2014 14:28)

Jsem ráda, že se ti ta rozpolcenost líbila ;) (Mně taky... ehm :D)
Anne je mi líto taky. Ona je úžasná, být na jejím místě... no potěš. Taky ji musím obdivovat. Děkuju moc

Mata

5)  Mata (12.01.2014 02:30)

No... koberec se pěkně zvrhnul... no ale ta jeho rozpolcenost byla naprosto dokonalá...
Nebohé andělky je mi líto, smrt by byla opravdu vysvobozením a její vůle... klobouk dolů, ne nadarmo je také andělem. Ale odhadla ho naprosto jistě.
No pokračování zítra

DarkMoon

4)  DarkMoon (10.01.2014 17:29)

Adi, moc děkuju za komentář Jo, máš dobrý odhad :D A co bylo dál už teď vlastně z části víš

Ada

3)  Ada (10.01.2014 16:15)

Já to věděla, já věděla, že žije Bylo mi to jasné hned, jak ji Daniel nezabil a Raul si ji odnesl, a když jsme se pak dozvěděli, že je to Jessiina kamarádka, už jsem si byla jistá na sto procent. Teď mě jenom zajímá, co se stane dál? Hádám, že to Daniel řekne Mattovi a pak ji půjdou zachránit? No těším se

DarkMoon

2)  DarkMoon (05.01.2014 22:06)

Christine, moc děkuju za komentář Neblahé tušení? A není to, že ještě žije, dobrá zpráva? Ale za těhle okolností mu to taky nezávidím Co udělá? Nooo... uvidíš. Jsem ráda, že nevíš, co dál plánuju Těší mě, že se ti vnitřní boj líbil A myslíš, že ti dva něco ví? Nooo... na tuhle odpověď si taky budeš muset počkat ;)

Christine

1)  Christine (05.01.2014 21:27)

Mala som také neblahé tušenie, že sa s Cathleen ešte stretneme, ale za takýchto okolností to Danielovi nezávidím. Som veľmi zvedavá, čo urobí. Zachráni ju alebo nie? Ak ju tam nechá, tak si to nikdy neodpustí kvôli Jess, myslím :D. Naozaj netuším, čo si si pre nás pripravila. Nemám ani predstavu ako z tejto situácie Daniel vykorčuľuje. .
Opäť krásne popísaný jeho vnútorný boj dobrého ja a démonskej časti. Z Raula a Raffaela mám zvláštny pocit. Myslím, že niečo tušia alebo čosi vedia a to sa mi ani trocha nepáči.

1

>