Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Julianna2.jpg

Ahojda!

Jsou věci mezi nebem a zemí, které se nás dotýkají a hledají živnou půdu pro svůj růst. Někdy vzklíčí semínko porozumění a naděje ve chvíli, kdy jeho příjemce není připraven. Vyrvat ho i s kořínky je kruté. Bolí to. Silná duše tu bolest unese, slabá se jí vzdá.

Čistá duše se otevře, aby přijala novou možnost. Lásku. A láska se probudí jen tehdy, je-li na ni její duše připravená...

A ještě není ten správný čas...

Hezky se bavte! :D A moc děkuji za čtení a komentíky!!!

Bedrunka<3

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

12)  Bedrunka (26.09.2015 07:25)

AlexisG moc děkuji

Niky taky děkujuuu

Alenko vydrž a díky

Alenka

11)  Alenka (25.09.2015 16:16)

Já to obrečela! Je mi jich líto, a tak si říkám, proč si lidi (alespoň v povídkách) neříkají na rovinu "chci tě"? Často by se jim dostalo překvapivé a uspokojivé odpovědi...
Já to beru moc idealisticky, co?
Moc se těším na další díl. I když... ... samé nástrahy.

Niky

10)  Niky (25.09.2015 13:42)

Teda, nevinná Julianna dává Elliotovi pěkně zabrat
Já toho bručouna zbožňuju Jsem zvědavá, co se bude dít dál a jak se Julianna hodlá zabavit. Moc se těším na pokračování! Děkujuu, čte se to úžasně

AlexisG

9)  AlexisG (25.09.2015 11:24)

Dokonalé
Elliot je zlatíčko. Sice je to bručoun a drsňák ale stejně by se k němu člověk rád přitulil
No a pěkně to s Julianou rozbalili to ti teda řeknu :D Každopádně sem tak trochu ráda že to nedokončili. Kdo ví jak by to pak dopadlo že?
Už se hrozně moc těším na pokračování

8)  Bedrunka (25.09.2015 10:15)

Vasanti ahoj moc děkuji , s časem jsme na tom stejně, tak to neřeš . Až budeš mít chuť, náladu, směle do toho . Jinak vítej zpátky!

Olspet moc děkuji spíše si myslím, že by to měla zabalit. Odmítnutí v takové situaci jednoho docela zraní. A horší je, že by se ten méďan mazlil, jenže to by musel být bez svědomí. Tak co teď?

Jájo není zač, taky děkuji Elliot je zlatíčko, ale takové nabručené a drsné jak šmirglpapír !
Na tvoji otázku odpovím jen tolik... Těch plánů je víc, musím si vybrat správný směr, aby se příběh vyvíjel tak, jak má, a měly jste se z čeho těšit. Srůstat s postelí vlastně nebude. Jen Elliota překvapí svou prosbou. Jak se k tomu postaví on, to je překvapení!!!

7)  Jája (24.09.2015 21:40)

Další super kapča , díky za ni. Elliot jako dobrácký mazel je fakt kouzelný. Vím, že teď trochu odbočím, ale jaké máš plány s Juliannou v chaloupce? Doufám, že ji další dny nenecháš srůstat s postelí?

olspet

6)  olspet (24.09.2015 20:55)

Parádní kapitolka. Už začíná "testovací období" . A Elliot je fakt méďan na mazlení, jen to ještě musí Julianna trochu rozbalit.

Vasanti

5)  Vasanti (24.09.2015 20:51)

Tak jo, jsem po dlouhé době zpět a musím říct, že jsem si už tvojí povídky s tímhle krásným názvem všimla, ale poslední dobou nemám čas na vlastní psaní ani záliby, natož číst všechno co by mě zajímalo. Ale tak teď jsem tě dočetla a musím říct, že ačkoli je téma vlků a podobně mě vzdálené, moc se mi to líbí. Líbí se mi ta Juliannina nevinnost. Ve všech ohledech a moc se mi líbí Elliot. Velký, mužný, jako hora, křičí, pouští hrůzu ale je to cíťa. :) Krásná práce, Bedrunko!
(Nebudu asi komentovat pravidelně a číst to budu taky tak nějak najednou, ale ber mě jako čtenářku!!!)

4)  Bedrunka (24.09.2015 20:33)

Zuzko děkuji

3)  zuzka (24.09.2015 20:19)

Óóóó krása, krása . Teď se mu bude vyhýbat ještě víc, i když je to k sobě oba táhne.:) Už se těším na další kapču.

2)  Bedrunka (24.09.2015 19:07)

Seb uvidíme, odříkaného chleba... Moc děkuji

1)  Seb (24.09.2015 18:25)

Krásná kapitola
Elliot si myslí, že ji vůbec nemůže mít a Julianna zase, že je sama k ničemu, aspoň to líbání, že se jim líbílo, i když to musel Elliot rozdýchávat v jezeře.:D Kdypak zase asi udělá tu chybu, co si nehodlá zopakovat, myslím, že se mu bude těžko odolávat.

Děkuji a těším se

1

>