Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/thumbs/mu%C5%BE%20se%20zbran%C3%AD.jpg

7. kapitola - hrnec kafe nazývající se hrnkem, ruka napřažená ke klepání a neexistující fialový mistr Jedi


„...ve věcech služebního poměru ředitele bezpečnostního sboru jedná a rozhoduje jménem státu ministr, jemuž je ředitel bezpečnostního sboru odpovědný za činnost bezpečnostního sboru..."

(výňatek z § 2 zákona o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

olspet

2)  olspet (06.05.2013 11:29)

Téda, zatím jedna velká záhada. Ještě že máme Peterku. Jeho dialogy s Jakubem miluju.

Fanny

1)  Fanny (05.05.2013 23:58)

Miriam s Mirkem? Tyhle dva mám ráda, i když asi celou jejich partu. Přestože je mi jasné, že nejsou všichni čistí. Všichni bez nevinné krve na rukou. Všichni s čistým svědomím a bez viny. Ať už jakékoliv. A tak mě zvýšené hlasy v kanceláři a Peterka s rukou na druhé straně dveří pořádně děsí. Předpokládám, že je neškodný. Jakub ho nemá rád, ale jen si zkrátka nesedli, ne? Lukáš není špatný, ale já se stejně nemůžu zbavit pocitu, že je něco špatně. Že tohle se nemělo dostat ven.
Ne, že by mi to vadilo, jen vtipné hašteření Jakuba s Peterkou tolik zastiňují události kolem dopisů a staré party… Člověk se zasměje a hned na to se topí v nervozitě s myšlenkami na minulost.
Když Šárka pronese slova o jednom z nich, kdo se ozve? A je opravdu mezi nimi? Snaží se je znervóznit? Předkládá Miriam reálnou možnost, nebo platí přísloví o potrefené huse? Na Miriam mi to zoufale nesedí, ale nikdy nepodceňuj nepřítele. Nikdy a nikomu nevěř. Ovšem hlavně si dávej pozor na autora. Zákeřného všemocného autora, či autorku. (Nehodící se škrtněte)
Ticho. Ticho. Ticho. Skály láme, člověka zabije, duši pomůže. Hřeje na srdci, mrazí v zádech. Mocná to věc, že? Proč po nás sahá chlad tady? Kdo nepřijde?
Iv, takový koktejl se jen tak nevidí. A začíná to být nejen pěkně divoká, ale i výbušná směs.
Děkuji, čím dál tím zajímavější.

1

>