Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://bez-hranic.cz/gallery/ledovezahrady.jpg

Tímto se zde představuji jako nový tvořitel :) Nejsem si jistá, jestli se to tu úplně hodí, ale věřte, že Ledové zahrady jsou příběhem napsaným od srdce.

Desperatus (typický obraz slabého člověka) se vydává hledat nový domov. Nakonec se zabydluje v podivné a chladné zemi, ve které jeho přítomnost způsobuje rozruch a nekonečné vraždění.

Příběh poukazuje na důležitost lásky, citů a rodinného zázemí. Každá postava je úplně jiná, ale vězte, že se v každé z nich vidím a že dohromady vytvářejí můj obraz, i když jen nenápadně, pomocí náznaků.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

tulacka

2)  tulacka (11.05.2013 09:16)

Jo, začátek je realistický, nehupne to hned do fantasy, ale to taky přijde :) Zatím moc dobře psát neumím a je mi jasné, že to budu muset přepsat. Za kritiku děkuji, a nemaž to :)

miamam

1)  miamam (06.05.2013 22:14)

Huf! Ten tvůj perex mě lehce zmátl, znělo to, jakoby šlo o nějakou fantasy, navíc ta latinská jména... A pak bum - koupil si AUTO :D Mám z toho zatím dost rozpolcené pocity, máš dobrou slovní zásobu, ale někdy ta slova používáš způsobem, který se k nim moc nehodí. A taky je škoda, že to, co si představuješ, zůstává hlavně v tvojí hlavě; některé scény jen naznačíš a nerozepíšeš a tak to často běží rychleji... Snad jsem tě komentem moc neotrávila, smazat dodatečně ho můžu vždycky, ale řekla bych, že konstruktivní kritika se může hodit;)

1

>